Quarry at Greystanes

The creation of a new commercial / industrial precinct at Greystanes involved the sensitive issues of tree removal and water sensitive design. Habit8 worked closely with engineers and irrigation experts to create a water strategy for the site and a regeneration of endemic vegetation strategy. A cohesive landscape framework was applied to the carparks, entry, streetscape, buffer areas, detention basin and riparian interface to create a landscape setting that integrates seamlessly with the surrounding Cumberland Plain Woodland context.

  • Categories:

    Landscape Architecture
  • Client:

    Dexus Property Group
  • Location:

    Southern Employment Land, Greystanes, NSW, Australia
habit8 - Greystanes
habit8 - Greystanes
habit8 - Greystanes

Click & Share the Love